Søker nye medarbeidere

Søker nye medarbeidere

Dyrebeskyttelsen Norge søker nå etter to nye medarbeidere til sekretariatet i hjertet av Oslo.

Tekst: Dyrebeskyttelsen Norge. 
H ar du et hjerte for dyr og ønsker å ha en jobb med mening? Dyrebeskyttelsen Norge skal nå utvide sin stab og søker både etter en ny medlemsansvarlig i fast stilling og innsamlingsansvarlig til et ettårig engasjement, til å jobbe ved vårt sekretariat i Oslo.

Medlemsansvarlig

Oppgaver som tilhører stillingen er; ansvar for drift av medlemssystem, håndtering av avdelingenes behov for informasjon om medlemmer samt innhente rapporter fra medlemssystem, ansvar for oppfølging av medlemmer og givere, kommunikasjon med våre medlemmer, vedlikehold og videreutvikling av rutiner og medlemssystem og å være superbruker og kontaktperson for leverandører av medlemssystem og tredjeparter. Medlemsansvarlig vil også ha en stor del av ansvaret for promotering av organisasjonens arbeid og rekruttering av nye medlemmer..
Søknadsfrist: 1. november 2018

Innsamlingsansvarlig

Vi ønsker nå å ansette en person med ansvar for innsamling fra private givere, sponsorer, samarbeidspartnere og næringslivet, samt bidra i aktiviteter knyttet til markedsføring, medlemsrekruttering og politisk arbeid.

I en liten organisasjon er samarbeid viktig. Det er en forutsetning at vi jobber i team og er villige til å brette opp ermene for å løse felles oppgaver som ikke nødvendigvis faller innenfor eget fagområde. Stillingen er et ettårig engasjement, med mulighet for fast stilling.

Klikk her for å lese mer om stillingen og hvordan du kan søke.

Søknadsfrist: 1. november 2018

The post Søker nye medarbeidere appeared first on Dyrebeskyttelsen Norge.

Legg igjen en kommentar