Clocktowers kommer i en liten vanlig kortstokkeske, og gjør lite ut av seg. Kanskje med unntak av at tegningene kan virke interessante på noen. Når en åpner esken er det ingen ting annet enn en kortstokk med 66 kort og et ark med regler. Alt av grei kvalitet.

Selve reglene derimot virker litt omstendelige og samtidig ikke klare nok. ”Jeg måtte faktisk ta en titt på geeken får å finne ut av hvordan en egentlig spiller ut kortene” sier Remo. I reglene er det nemlig mye informasjon om hvilke og når kortene kan spilles ut, men ingen ting om alle spiller mot midten av bordet, for seg selv eller hva.

Løsningen er altså at spillerne spiller ut kort hver for seg foran seg, og bygger på denne måten hver sine klokketårn. ”Aha, men hvilke kort går sammen da?”. Og leder med dette til neste lille problem med reglene; ingen hører sammen selv om de kan se sånn ut. Bygningene skal bestå av etasjekort (x-antall), ett klokkekort og ett takkort. Om alle disse kortene er i forskjellige stiler, er det helt uten betydning!