Vestfold Dyrehospital er dyr i dobbelt forstand. Les http://tb.no/nyheter/fikk-sjokkregning-etter-veterinerbesok-1.6048501

Å presentere uanmeldt en regning på 16000 kr for en natts behandling er graverende og frekt.

Ikke sier de ifra om hvor stor regningen blir før all undersøkelse og behandling er gjort. Undertegnede hadde hund med magetrøbbel, undersøkelsen kom på 2500 kr og behandlingen på 1000 kr. Altså 3500 kr for tre kvarters dyrlegejobb. Ikke noe ble sagt om hvor mye ting kostet underveis i de tre kvarterene… Dette var Vestfold dyreklinkikk i Horten så de har tydeligvis samme praksis der. Ikke så rart egentlig siden dyrlegen der er svogeren til han som driver i i Tønsberg.

I artiklen nevnt over antydes det at Vestfold Dyrehospital snyter forsikringsselskapene for penger. Dette fordi regningen ble satt opp etter at forsikringsselskapet hadde fått regningen. Sitat: «Overraskelsen ble derfor stor da Camilla ble presentert en regning på drøyt 16.000 kroner. Da papirene fra forsikringsselskapet kom, hadde regningen økt til 19.256 kroner. »

Ikke overraskende tyder det på at Vestfold Dyrehospital melker det de kan ut av kunder som har forsikring, hvis det som antydes er sant så er det likestilt med svindel.

Det finnes flere dyrehospital/dyrleger i distriktet rundt Horten og man får håpe de andre er mer reale og mindre grådige.