Vestfold Dyrehospital = dyrt

Annonser:

Vestfold Dyrehospital er dyr i dobbelt forstand. Les http://tb.no/nyheter/fikk-sjokkregning-etter-veterinerbesok-1.6048501

Å presentere uanmeldt en regning på 16000 kr for en natts behandling er graverende og frekt.

Ikke sier de ifra om hvor stor regningen blir før all undersøkelse og behandling er gjort. Undertegnede hadde hund med magetrøbbel, undersøkelsen kom på 2500 kr og behandlingen på 1000 kr. Altså 3500 kr for tre kvarters dyrlegejobb. Ikke noe ble sagt om hvor mye ting kostet underveis i de tre kvarterene… Dette var Vestfold dyreklinkikk i Horten så de har tydeligvis samme praksis der. Ikke så rart egentlig siden dyrlegen der er svogeren til han som driver i i Tønsberg.

I artiklen nevnt over antydes det at Vestfold Dyrehospital snyter forsikringsselskapene for penger. Dette fordi regningen ble satt opp etter at forsikringsselskapet hadde fått regningen. Sitat: «Overraskelsen ble derfor stor da Camilla ble presentert en regning på drøyt 16.000 kroner. Da papirene fra forsikringsselskapet kom, hadde regningen økt til 19.256 kroner. »

Ikke overraskende tyder det på at Vestfold Dyrehospital melker det de kan ut av kunder som har forsikring, hvis det som antydes er sant så er det likestilt med svindel.

Det finnes flere dyrehospital/dyrleger i distriktet rundt Horten og man får håpe de andre er mer reale og mindre grådige.


8 Comments Post en kommentar
 1. Emilie sier:

  Om dere graver dypere vil dere se masse lignende sjokkerende saker fra samme sted. De legger inn og krisemaksimerer alle små ting som andre dyrleger ikke ville løftet brynene av. Jeg vet om MANGE slike tilfeller fra samme klinikk, og forsikringsselskapene må jo se at det gjøre helt forferdelig mange bukoperasjoner og innleggelser fra dette stedet. I tillegg er regningene svindre så fort de vet at dyret er forsikret.

 2. gjest sier:

  Jeg fikk tidlig vite om «praksisen» til Vestfold dyrehospital, til og med markkur for katt var dyrere hos dem da jeg kjøpte det for en god stund siden (rett og slett fordi jeg befant meg i nærheten og kom på at jeg måtte ha det)

  Fordi jeg hørte på rådene om å unngå denne klinikken har jeg spart mange kroner og syns servicen på de to klinikkene jeg benytter er flott!! For de som ønsker å bytte fra Vestfold Dyrehospital anbefaler jeg Tønsberg Dyreklinikk og Horten Dyreklinikk. Fins det ikke nettsider som folk kan legge inn anbefalinger på osv.. dette er jo tross alt privatmarked og det er kjøper som rår!

  Servicen og prisnivået på de to klinikken jeg har nevnt er normalt og de legger ikke på unødvendig kostnader, de har såpass mange fornøyde kunder at de nok ikke går og tenker profitt profitt…

 3. gjest sier:

  Bra at hun står frem om den saken, håper ballen begynner å rulle nå og at det kommer flere historier frem om Vestfold dyrehospital. Resten av dyrlegene i distriktet vet hva slags praksis han driver. Dette er vel en av de mildere historiene jeg har hørt om. Jeg bare håper at folk tar med dyrene sine til noen av de andre dyrlegene her i området, hvem som helst av de andre!

 4. gjest sier:

  Prisene er så sin sak, men å ikke opplyse om at det blir dyrt er merkelig. Og regningen sender de til der dyrene er forsikret.
  Ikke rart at det er dyrt å forsikre hunder når vi har slike aktører i markedet.

 5. Ida sier:

  Helt enig med dere. Det er helt fryktelig hvordan han undøvendig opererer på dyr. Men han er så overbevisende og får deg til å tro at det er den beste løsningen. Uff altså. Jeg kan også anbefalle Stenmalen dyreklinikk. Var der vil valgte å gå med hunden vår på etter behandling etter å ha blitt unødvendig operert av han på Vestfold dyrehospital.

 6. Gjest sier:

  Vestfold Dyrehospitals personale yter god service, og gjør blant annet sitt ytterste for å omplassere herreløse katter. Det er mange som får et nytt hjem via denne klinikken.
  Vedkommende som klaget over høy pris ifht hunden som spiste sjokolade, burde på forhånd ha orientert seg om en ca pris.
  Dyrlegen på Vestfold Dyrehospital er en flink dyrlege, som ikke gir seg før han finner ut hva som feiler dyret. Jeg kan ikke tenke meg at dyrlegen ( jfr Idas inlegg) «opererer unødvendig» på dyr.

 7. Berit sier:

  Gjest, dyrlegen gjorde videre behandling uten å opplyse om pris. Det hviler et ansvar på dylegen om å gjøre det. Ingen kan gjette seg til de fantasiprisene som de opererer med.

 8. ØYVIND sier:

  Dere som snakker så nedlatende om VDH, jeg håper dere har satt dere inn i saken? Har dere snakker med dyrlegen? Kjør en liten kvalitetssikring av fakta og ikke ta alt som klagemuren TB serverer som katastrofeoppslag.

  En sak har alltid 2 sider, kanskje på tide å få med seg den andre? At en dyrlege (som man skulle tro er svært glad i dyr) opererer unødvendig faller på sin egen urimelighet.

  Vi har hatt våre dyr hos VDH i alle år og aldri fått annet enn super behandling – og ja, det er ikke gratis. Det koster å ha dyr. Og derfor har mange forsikring. Og derfor må dyrlegen finne ut om dyrene er forsikret for å vurdere i samråd med kunden hvilken behandling dyrene skal få. Har man ikke penger så er det ikke så mange alternativ.

  Når det er sagt, så hadde en natt med meg i arbeid (it konsulent) kostet innleier 27.475 kroner. Ting koster penger, så lenge det ikke er sponset av staten.

Skriv et svar
Nettressurser

Lille Johan spør sin far:
– Kan griser få små barn?
– Ja visst!
– Så rart, jeg trodde de bare fikk små griser, jeg.