Åshild Roaldset, daglig leder Dyrebeskyttelsen Norge

Åshild Roaldset er daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge.

Tekst: Dyrebeskyttelsen Norge
Åshild Roaldset er kjent for sitt engasjement og arbeid innen dyrevelferd i Norge. Hun har gjort en betydelig innsats i dette feltet og er anerkjent for å kombinere sin kompetanse med en sterk besluttsomhet for å forbedre forholdene for dyr.
Roaldset kommer fra NMBU Veterinærhøgskolen, hvor hun har vært klinikksjef for smådyrklinikken og hesteklinikken.Dyrebeskyttelsen Norge er den eneste landsdekkende dyrevernorganisasjonen i Norge som yter praktisk hjelp til dyr i nød. I løpet av året hjelper organisasjonen cirka 6000 hjemløse dyr, med omplassering til nye og trygge hjem. Dyrebeskyttelsen Norge arbeider også bredt med dyrevern og informasjonsarbeid tilknyttet dyrevelferd. Organisasjonen har 30 lokalavdelinger, fra Finnmark i nord til Mandal i sør. Dyrebeskyttelsen Norge har eksistert siden 1859 og er en av verdens eldste dyrevernorganisasjoner.Åshild Roaldset overtok stafettpinnen etter Monica Dahlback, som har vært daglig leder siden 2016. Roaldset har ansvar for organisasjonens daglige drift og administrasjon. Åshild Roaldset har inntil tiltredelsen som daglig leder, sittet i sentralstyret til Dyrebeskyttelsen Norge i to år.

  • Jeg gleder meg til å jobbe aktivt med dyrevern og Dyrebeskyttelsen Norge har et vanvittig landsdekkende nettverk og jobber med fanesaker som de aller fleste er enige om. Dyrebeskyttelsen Norge sitt arbeid strekker seg tilbake til 1800-tallet og jeg føler meg privilegert som får muligheten til å lede en organisasjon med så lange tradisjoner innenfor dyrevernarbeid, forteller Roaldset.

Åshild Roaldset er utdannet veterinær i tillegg til å ha studert økonomi og ledelse ved Oslo Met (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus). Hun har jobbet som veterinær i blandet praksis og blant annet vært daglig leder ved egen smådyrklinikk og leder for Senter for etter- og videreutdanning ved NMBU Veterinærhøgskolen før hun ble klinikksjef.

Kontakt:

Annette Bjørndalen Søreide

Kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt

+47 47 45 88 44 / annette@dyrebeskyttelsen.no

The post Pressemelding: Åshild Roaldset ny daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge appeared first on Dyrebeskyttelsen Norge.