Valpens leketøy

Det er naturlig alltid spørsmålet, når den lille ny valpen kommer hjem. Leketøy til valpen, er ofte en av de tingene de nye valpene eier gå og tenker på. Ta gjerne med hunde ut å leke når du lager leker til barna, hunden elsker barn.

Hvalpe-leketøy koster en mindre formue. Men alle de flott fargene og former, er som regel alltid bare til glede for oss mennesker. Bare du gidder å leke med valpen, er det ikke fargen, formen eller prisen på leketøyet som betyr noe. Det er artige og billige alternativer til massevis av artige timer. Selv hvis du skal erstatte det 100 ganger, vil det er billig og lynraskt å framstille noe nytt. Vi har sammen det alle i boligene våre og vi har det faktisk lik ved hånd eller ved foten, mye av tiden. Det er leketøy framstilt av noe så enkelt som:

* Et kjøkkenhåndkle med en stor knute i midten.
* Sokker med en knute på midten.
* Sokker som er stoppet en tennisball ned i, og deretter har få på knute, slik at ballen blir på plassen sin.
* En sokk med 2 baller i. En i hver ende av sokken, med en knute på midten og sydd lukking i den ene enden.
* Forvasket tøy kan sys om til artige figurer og fylles deretter med platevatt.
* En strømpe som er lagt noe avis papir i, er veldig lekker for valpen og bråke morsomt.

Dette er alt sammen leketøy, som vekker lykke og lekelyst, både hos valpen og deg.

Ha valpens leketøy, på en fast plass i en lekekasse på gulvet. prøve at varier med enkelte ting, så vil kassen alltid er spennende. Så ved valpen, hvor den kan hente noe den gjerne måtte bite i, slepe rundt på og leke med når lysten melder seg. Bland deg ikke alltid i valpens lek, når den vil leke. Det er sunn innlæring at valpen lære å aktivere seg selv, uten å skulle ha oppmerksomheten din hele tiden. Dette vil også hindre oppmerksomhetsproblemer senere.

Bruker du kjøpeleketøy, så invester i helstøpt natur gummi-leketøy. Dette er svært robust og kan stort sett ikke tygges i stykker av valpen. Det solgt i de fleste dyrehandlerne.

Valpen har leketøyet sitt til å leke med deg, hvis den og du gidder. Du måtte finne på noe som bare kommer fram, når du vil leke med valpen på vilkårene dine. Den tar opp en utfordring gjerne. Her kan du igjen gripe til kjøkkenhåndkler og tennis baller.

1. Ta en tennis ball og lag et hull i den. Her i gjennom krenger du en solid tykk snor. Bind 2 solide knuter på hver side av ballen slik at ballen blir på snoren. Snoren måtte gjerne er 1 meter lang. Kanon trekk leketøy.

2. Rull sammen en masse aviser til en hard pinne og rull den deretter inn i et kjøkkenhåndkle. Sett 1 snor godt fast i hver ende og du har en god kaste gjenstand/apport. Størrelsen kan tilpasses til hunden.

3. Du kan ta 1 vanlig tennis ball og uten å gjøre noe, kan du leke like mye du vil med hunden din. 3 baller få for 20 kr.

Legg igjen en kommentar