Adopterte en ett år gammel malteser x puddel på lørdag, og hun er såå søt og sosial og veloppdragen at det er ikke måte på:)

Hun er veldig klengete for øyeblikket, men det kommer jeg til å jobbe en del med. Både jeg og mannen jobber hjemmefra, så det er ikke noe problem akkurat nå.

Hun fikk sove på senga i fosterhjemmet hvor hun bodde, så det var det første jeg ville ta tak i. Så den første kvelden la jeg senga hennes ved siden av vår seng, og hver gang hun prøvde å hoppe opp i vår seng ble hun plassert på sin egen seng og bedt om å roe seg. Etter 5-6 ganger la hun seg der hun skulle:)

Midt på natta prøvde hun seg et par ganger til, men ble plassert på sin egen seng begge gangene. Vi sov ikke så mye den natta, men i natt la måtte hun bare plasseres på sin egen seng en gang, og deretter sov hun der hele resten av natta uten å gi lyd fra seg:)

Ellers er hun veldig flink, hun bjeffer ikke på verken folk eller hunder, går pent i bånd, venter på tillatelse før hun går ut ytterdøra og før hun spiser:)

Hun har blitt introdusert til kattene også. Til å begynne med knurret hun på dem og gjemte seg bak oss, men når går hun rett opp til dem og snuser på dem. En av kattene våre bodde sammen med hunder før hun kom hit til oss, så hun godtar det uten noe problem. De andre kattene er en anelse skeptiske, men stort seg bryr de seg overraskende lite:)

Flere bilder her: http://mykewlphotos.com/album.php?id=22

Vedlagte bilder