Dumpet katt funnet!

Igår morges kl 05.30 var jeg på tur med hunden. Jeg kom over en plast kasse fylt med en blanding av kattesand og mat henslengt. Så nesten ut som det var kastet ut av vinduet fra blokken. Da jeg passerte dette hørte jeg et svakt mjau. Nedi en trappesats satt en knøtt liten kattunge! Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, for jeg tviler den er mer enn 6 uker. Jeg måtte på jobb og det nytter ikke med katt sammen med bikkjen. Så jeg ringte min søster, som tok katten inn! og godt er det, for med den heten igår og den lille kroppen uten vann hadde neppe gått bra. Katten var vettskremt og forsøkte å hoppe i meg når jeg skulle ta den opp.. men etter kort tid hos min søster er den mye mer tillittsfull…
Utfordringen nå er; hva gjør vi med den?
Jeg kan ikke ha katt, min søster kan heller ikke. Noen her som har noen telefon nr til noen organisasjoner eller lignende i Bergen som kan ta inn katter snarest? eller er det kun dyrlegen som er alternativet?
Litt hjelp hadde blitt satt stor pris på! Det siste vi ønsker er å måtte avlive katten, men det er et bedre alternativ enn at den ble pint til døde i solsteiken igår.
Ta kontakt på inger_lise83@hotmail.com om du har noen tips og råd…

Legg igjen en kommentar