Hvorfor bør hunden sitte i bur i bilen?

Når man skal kjøpe seg hund så er det mange hund så er det mange som forventer at innkjøpskosten er den største kostnaden, men dette er bare starten. En hund blir en del av familien og koster minst like mye som et barn. Dette er noe de fleste hundeeiere vet og derfor forsikrer man hunden.

Det mange glemmer er at hunden må sikres like godt som alle andre familiemedlemmer når de skal kjøre bil. Dette er et så vanlig problem at hvis du står på gaten i 10 minutter og ser på en trafikkert vei så vil du se flere løse hunder i bilen.

Grunnen til man må sikre hunden er for å passe på hund og andre passasjerer i bilen. Løse gjenstander eller dyr i en bil kan bli til «prosjektiler» dersom man kræsjer bilen. Se for deg hvordan det er å bli truffet av en flyvende hund i hodet eller nakken. Det er ikke bare dødelig for hunden men det kan være for deg også.

Grunnen til at veldig mange dropper hundebur er fordi de har liten bil eller ikke ønsker å spise så mye plass av lagrinsrommet i bilen. Veldig mange velger en sele til hunden istedenfor, det mange ikke vet er at disse på langt nær ikke er like trygge for hunden eller deg selv. Selen kan kanskje beskytte andre passasjerer mot en eventuell kræsj men om du ønsker å beskytte hunden din så må den inn i et bur.

Dersom du ønsker å sikre hunden din på riktig vis og minimere sjansen for skader på deg og ditt dyr så må du skaffe deg et hundebur. Det finnes i dag heldigvis hundebur som fungerer på forskjellige måter. Noen hundebur kan man montere permanent og andre hundebur er mer fleksible.

Det finnes faktisk hundebur til de aller fleste biler og størrelser. Selv de minste bilene har løsninger som fungerer. Om du har en veldig stor hund så er det helt nødvendig å ha en bil som passer til hunden din. Da er man tilbake til det vi innledningsvis poengterte angående hunder og kostnader. På lik linje som man gjerne må kjøpe ny bil når man får et nytt barn så må man kjøpe en bil som passer til hunden.

Det er ditt ansvar at din hund er sikret. Hvis hunden din ikke er sikret så kan dette påvirke forsikringsutbetaling ved uhell og potensielt bøter. Hos Billige-hundebur.com kan du finne et hundebur uansett hvilken hund eller bilmodell du har.

Legg igjen en kommentar