Jeg skrev dette i en annen tråd, men får ikke til å endre tittelen slik at noen som kansje har litt peiling gidder å lese den.

Baltazar blir til tider veldig skvetten, redd og noen gnger ganske hysterisk. Han løper og mjauer og det hender han freser.
Av og til mjauer han som om han er sint, med en grov stemme.. Han roer seg vanligvis ned når han går på do eller spiser (dette skjer veldig brått), men nå har han hodt på slik i snart 3 timer, hvor han har spist i mellom.. også i hui og hast. Han virker også til å roe seg ned når jeg klemmer han inntil meg og stryker han på magen, men ikke alltid.
Denne reaksjonen fikk han bestanding når han lekte med en grønn ball (med butte pigger/tutter) og vi konkluderte med at han var redd for den. Reaksjoen dempet en stund, men nå er de tilbake for fullt og vi aner ikke hva annet han er redd for, for nå ser han i en ganske så tilfeldig retning før han løper og gjemmer seg.

Han er en innekatt. Samboern har visst lugget han i halen en gang for å få han ut fra TV bordet (han er ikke vant med dyr). Jeg har ved uhell tråkket på han når jeg lagde mat til han 1 gang.
Han virker ikke til å være redd en av oss, eksklusivt. Når han er slik er han redd for alt som er og ikke er virker det til.

Det virker nesten som om han er paranoid og shizofren. Kan katter få slik?

Skal vaksinere og kastrere han om ca. 2 uker.. er dette noe jeg bør nevne til dyrelegen eller kan jeg ordne dette selv?