Annonser:Ny hjemmeside til ditt dyr, kennel eller firma?

Gå til QT Systems

-----------------------

Bli fadder og gi et barn en ny sjanse

Bli fadder

Ønsker informasjon om planlegging av valpekull.

Oppdrett og utstilling av hund.

Moderatorer: lille pote, TC

Ønsker informasjon om planlegging av valpekull.

Innlegg Lenetherese3 » Fre Feb 06, 2015 11:14 pm

Vi er i undersøkelsesfasen av det å planlegge et planlagt kull på en renraset siberian husky som er 3 år. Det jeg håper ved å legge ut en " gren " på forumet her, er mest mulig konkret informasjon om regler og generell informasjon om valpekull.

Vi har ikke hannhunden selv, så vi søker etter en renraset siberian husky. Hva slags krav skal vi stille til hannhunden og skal vi betale for at vi " låner " hannhunden eller skal eier få en valp som "takk for hjelpen " ? Har lest diverse og begge ser riktige ut, som jeg har forstått, men hva er mest fornuftig og riktig i dette tilfelle?

Når det gjelder valpene når dem er kommet, hvor mange vaksiner skal dem ha før de kan bli overlevert til nyeeiere? Jeg vet om ormekur, men vaksiner er usikkert. Skal vi registere et kull FØR vi parrer tispa eller når det vises at tispa er gravid?

Vår tispe er renraset siberian husky. Hun er registert i Norsk Siberian Husky Klubb. Det er tatt "unghund helsekontroll" der hun er vaksinert mot div. sykdommer. Hun har også stamtavle. Vi har ikke sjekket henne for HD eller AD. Er det noe som bør bli gjort?
Lenetherese3
Fersking
Fersking
 
Innlegg: 1
Registrert: Fre Feb 06, 2015 11:11 pm

Gå til Oppdrett/Utstilling

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

{RUN_CRON_TASK}
Innholdet og designet på denne siden er beskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett. Kontaktperson: Tonny Kluften.
Annonsere? - Om Dyresiden.no - Kontakt - Bytt startside - Legg til i favoritter - Link til Dyresiden.no - Privacy Policy
Design og publiseringsløsning fra QTSystem